Jaarreading 2022

Ik zou je willen vragen; hoe heb jij het afgelopen jaar ervaren? Vertel eens, heb je gedaan wat je wilde doen en heb je kunnen zijn wie je wilde zijn?

Of zijn al jouw mooie plannen in jouw hoofd gebleven en stel je ze maar steeds uit? Voel je het brandende verlangen om komend jaar eindelijk jouw hart te volgen, misschien zelfs wel de liefde van je leven te vinden en wil je jezelf beter leren kennen?

Wat als je nu een handleiding zou hebben waarin staat hoe je al dat moois het komende jaar kunt realiseren? Een persoonlijke gids waarin jou stap voor stap verteld wordt wat je mag doen en laten om te bereiken waar je naar verlangt.

Die jou laat zien wat je in 2022 kunt verwachten, welke mogelijkheden en kansen er op jouw pad zullen verschijnen en welke keuzes de beste uitkomst bieden.

Hoe jij het beste uit jezelf kunt halen omdat je nu voorkennis hebt.

Dat is namelijk wat een Jaarreading van Masia Malagana is; een gewéldige handleiding op jouw levenspad!

Je ontvangt een zéér uitgebreid en persoonlijk verslag waarbij jij gedetailleerde en zéér accurate informatie ontvangt over wat jij mag verwachten in 2022 op het gebied van:

De Liefde

Relaties

Ambities & Zakelijk

☆ Struikelblokken & Talenten

Tarief € 125

Na ontvangst van jouw aanvraag nemen wij contact met jou op en ontvang je een bijlage voor het toezenden van alle benodigde informatie. Zodra alle informatie, alsmede de betaling is ontvangen, ontvang je van ons een bevestiging met de datum waarop je uiterlijk jouw Jaarreading tegemoet kunt zien.