Gesprek met de Ziel

Hoe zou het zijn wanneer er eens oprecht naar jou werd geluisterd?

Hoe zou het voelen wanneer iemand onbevooroordeeld met alle liefde en aandacht luistert naar jouw dromen, verlangens, onzekerheden en angsten, zonder dat jij daarvoor zelf de deur uit hoeft om het gesprek aan te gaan.

Wat zou er gebeuren wanneer je jouw ziel laat spreken over datgene wat er écht diep van binnen al tijden in jou leeft, waar jij zelf de woorden maar niet voor kunt vinden?

LUISTER NAAR MIJ

“ Een mooie afstemming heb ik mogen ontvangen.

Het was op het juiste tijdstip waarop ik het zo nodig had. Dat duwtje in de rug.

Ik was ontroerd!”

LUISTER NAAR MIJN KIND

“ Zelfs tijden na de afstemming kunnen wij zeggen dat het ons iedere keer weer opnieuw mooie inzichten geeft.

Voor alle ouders een absolute aanrader!!!”

LUISTER NAAR DIEGENE DIE IK ZO MIS…

“ Eén vraag bleef mij bezighouden. Je bent te snel heengegaan, is er nog iets wat je ons wil vertellen?

Met deze concrete vraag kon ik terecht bij Daniëlla. Van haar kreeg ik een heel integere afstemming die antwoord gaf op mijn vraag maar ook mijn lieve vriendin de gelegenheid gaf om nog haar verhaal te doen.

Zo waardevol!”

LUISTER NAAR MIJN (HUIS)DIER

” De afstemming raakte me!

Daniëlla wist precies het gevoel en de ervaring van mijn hond te benoemen en wees me ook op een aantal zaken uit mijn gezinssituatie die om aandacht vragen”.

“Jouw afstemming met Cariño was meer dan waardevol voor ons.

Om zeker te weten waar zijn pijnklachten precies vandaan kwamen zijn we dezelfde week nog naar de kliniek gegaan. Daar kregen precies dat te horen wat jij ons al had verteld.

Dankzij jouw reading waren wij emotioneel al voorbereid en kwam de klap minder hard aan. We gaan hem geven wat hij vraagt.. rust en nog meer liefde.
 
Dankjewel voor jouw liefdevolle begeleiding!”

— Lisa en Angelic

Even een mail om jou door te geven dat ik veel baat heb van jouw afstemming en healingen. Dingen komen nu bij mij in stroomversnelling!

— Andries