“In de natuur keer je terug naar jouw ware natuur”.

Daniëlla van de Zande

Een diep transformerende week met z’n 2en middenin de overweldigende natuur waar jij jouw krachtdier kunt ontmoeten. Op adem komen in een zeer authentiek en groen deel van Spanje waar bijna het gehele jaar door de zon schijnt!

Volledig off grid en eco friendly. Zonder groepsdruk omdat je hier hartstikke privé met ze tweeën verblijft. Mét alle comfort waarbij jullie de gehele dag voortdurend en volledig in de watten worden gelegd.

Dit is wat een Inspiratieweek bij Masia Malagana is. Een werkelijk levensveranderende ervaring!

Via de vruchtbare aarde wordt jouw kosmische opdracht onthuld. Op een berg een krachtige sjamanistische inwijding ontvangen. Jezelf nieuwe levensenergie inblazen via de kracht van adem. Samen lopen met je voorouders tijdens de medicijnwandeling. Een ontroerend weerzien en hereniging met jouw Tweelingziel. Ontdek de medicijnman of vrouw in jezelf.

Het gebeurt hier allemaal!

Inclusief 6 dagen lang jouw eigen Gids, Medium, Healer & Coach, Gastvrouw én Privé Kok & Chauffeur. Waar vind je dat nou? En jij bepaalt óók nog eens zélf wanneer je wil komen!


“In een Oase van rust, natuur, kleur en stilte heb ik de warmte mogen ontvangen van Johnny en Daniëlla.Ik raad iedereen aan om dit op deze berg in het mooie Spanje te gaan ervaren!”“Fantastische sessies, heerlijk eten en gezelligheid. En niet te vergeten; de Masia is een ware inspiratiesnoepwinkel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit, het ademt dat helemaal, heerlijk!

Het was écht thuiskomen bij mijzelf.

Een prachtige ervaring!”♻️ Wij leven dicht bij de natuur en bovendien is onze Masia is volledig off grid

☀️Dat betekent dat wij gebruik maken van zon energie en regenwater. Tevens wordt het afvalwater meerdere malen hergebruikt

🍉Vanuit onze holistische visie is de juiste voeding voor lichaam en ziel essentieel

🥑Onze keuken is volledig plantaardig en wij maken gebruik van lokale en het liefst biologische producten

🌴Kom kennismaken met onze manier van leven tijdens één van onze Inspiratieweken en ontdek dat bewust zijn en comfortabel leven uitstekend samen gaan!bekijk onze programma’s:
In Verbinding met al dat bezield is,voed ik mijn eigen ziel.

Dat wat jij zoekt,wil jou vinden.