Tarieven

Medium Consult 60 min. € 85
Holistisch Consult 90 min. €95
Gesprek met de Ziel €67,50
Volg je Verlangen €199
Healing incl. verslag €65
Vervolgsessie €45
Ontdek jouw Krachtbron €199
Jaarreading €125
Ademsessie €95 Strippenkaart 5 sessies €450
Familieopstelling €95

Alle tarieven zijn inclusief 21% IVA. Jouw afspraak is definitief zodra de betaling door ons is ontvangen. Hiervan ontvang je van ons per email een bevestiging. Verhinderd? Laat het ons weten! Kosteloos jouw afspraak verzetten kan telefonisch, via email of Whatsapp tot uiterlijk 48 uur voor de gemaakte afspraak.

Johnny en Daniëlla zijn geen arts of specialist en stellen geen diagnoses. Bij serieuze klachten dien je altijd eerst een arts te raadplegen. Aan waarnemingen kunnen geen bindende conclusies worden verbonden. Jij zelf bent verantwoordelijk voor de beslissingen en keuzes die jij neemt en maakt.

Johnny en Daniëlla zijn niet aansprakelijk noch verantwoordelijk voor effecten, positief dan wel negatief, voortvloeiend uit de keuzes en acties die gemaakt of gedaan worden door jou als cliënt, noch voor acties voortvloeiend uit of gedaan naar aanleiding van het gegeven consult.

Door het maken van een afspraak voor een sessie/behandeling/consult, het plaatsen van een bestelling of door deelname aan een cursus/training/workshop/intensive, ga je akkoord met de algemene voorwaarden.