Over ons

De drijvende krachten achter Masia Malagana zijn Johnny en Daniëlla van de Zande. De liefde vond en bond hen vanaf de allereerste ontmoeting in 1993.

Hun zielspad, dat zo innig verweven is met elkander, heeft gedurende de jaren verschillende onverwachte wendingen genomen.

Tijdens hun nomadenbestaan, dat tweeënhalf jaar heeft geduurd, hebben zij gereisd en gewoond in een oude Mercedes bus. De verbinding met Moeder Aarde is hierdoor enorm versterkt en heeft ze nog bewuster gemaakt van hun ecologische footprint wat hen uiteindelijk heeft doen besluiten te kiezen voor een zo duurzaam mogelijk leven, off grid op het platteland in Spanje.

De onweerstaanbare uitnodiging om telkens weer hun zielsverlangen te volgen, nemen zij met open armen aan. Samen groeien op zowel spiritueel, energetisch, emotioneel en mentaal niveau.

Dit alles heeft ze geleid naar hun Plek van Aandacht en Bezinning in een nog onontdekt en authentiek deel van Spanje, het rustieke en groene Sierra Engarceran.

JOHNNY

In Nederland is Johnny jarenlang werkzaam geweest in de dienst- en zorgverlening.

Van het beveiligen van VIPS en Koninklijke personen tot het vervoer van en het werken met gedetineerden. Als Pedagogisch Medewerker binnen Jeugdzorg en persoonlijk begeleider op een woongroep voor volwassenen met een verstandelijke beperking, heeft hij zijn pedagogische- en leiderskwaliteiten verder weten te ontwikkelen.

Mensen hebben zijn aandacht. In het bijzonder heeft Johnny oog voor de kwetsbaren, diegenen met een rauw randje en een donker kantje.

Moeiteloos maakt hij een hartsverbinding. Ongeacht afkomst en achtergrond.

Dat maakt Johnny tot een zeer empathisch en invoelend mens die moeiteloos weet te leven vanuit zijn intuïtie. Daarnaast is hij een echte aard(s)e man.

Met zijn voeten stevig op de aarde voelt hij zich hier thuis, weet hij instinctief hoe te handelen, in welke situatie dan ook, zonder daarbij zijn innerlijke rust te verliezen.

Het helder weten en voelen is zijn kompas en hij weet je te raken tot diep in de ziel.

Diverse sjamanistische en energetische trainingen alsmede Reiki graad 2 hebben zijn heldere vermogens en intuïtieve gaven verder versterkt.

DANIËLLA

Nadat Daniëlla haar hooggevoeligheid op volwassen leeftijd accepteerde en volledig heeft omarmd, ontwikkelde zij in rap tempo haar helderziende, ruikende, wetende en voelende vermogens alsmede haar mediamieke gave.

Destijds heeft zij dit ervaren als een groots moment van ontwaken. Waarop een intense periode volgde waarin haar pad van heling startte wat uiteindelijk leidde tot het leven van haar zielsmissie.

Zij voelt zich enorm gepassioneerd om jou te laten zien dat er vele wegen zijn die leiden naar heling en jouw essentie.

“In ieder van ons huist een ongelooflijke potentie waarmee we soms ons gehele leven niet in aanraking komen”, zegt zij, “het is fascinerend om telkens weer met de Spirits en de helende krachten te werken en de verbluffende resultaten te zien!”

Daniëlla laat jou in verbinding treden met jouw ziel en potentie, legt beide onmiddellijk bloot en laat jou heel helder zien hoe ook jij kunt zijn zoals jij werkelijk bedoeld bent te zijn.

Naast de KTNO erkende opleiding tot Holistisch Therapeut op HBO-niveau is zij opgeleid tot Conscious Breathwork Practitioner door Definest. Tevens is zij is Luisterkindwerker, Reiki Master en Womb Keeper.

Daniëlla is ervaringsdeskundig op het gebied van traumaverwerking, angst- en paniekstoornis als wel hechtingsproblematiek.

In de loop der jaren is zij zich tevens gaan richten op het verfijnen van haar mediamieke gaven en is zich gaan verdiepen in systemisch werk met de ziel.

Daniëlla wordt omschreven als uitermate gevoelig en doortastend en men ervaart haar als zuiver, krachtig en liefdevol.