Een droombevalling!

Hoe Reiki mij geholpen heeft tijdens mijn laatste 2 zwangerschappen.

mijn eerste bevalling was een hel!

Ik heb 3 kinderen waarvan 2 binnen één jaar tijd. De oudste is inmiddels 7 jaar en mijn eerste bevalling was een hel!

Totaal niet voorbereid op wat er komen ging, overviel het me compleet. De pijn, de weeën. Ik kon niet meer fatsoenlijk ademen. Uiteindelijk is mijn dochter met een ruggenprik en veel pijn ter wereld gekomen. Ik was kapot! 

De 2e zwangerschap, ondertussen 6 jaar verder. Ik wilde het anders doen.

ANGST EN WANTROUWEN

Het gevoel van de 1e zwangerschap zat zo in m’n geheugen gegrift, de eerste stap was het loslaten van de angst dat het weer zo’n hel zou kunnen worden. Daar heeft Daniëlla me enorm bij geholpen. Bij het vertrouwen geven in mezelf en in mijn lichaam. Met de weet dat elke ervaring anders kan zijn. Het leren volgen van mijn gevoel, daarop durven vertrouwen en niet luisteren naar de angst. Dat was stap één.

ZÓ ONTSPANNEN

Tijdens de zwangerschap kreeg ik vaak Reiki van Daniëlla en Johnny. Dan kon ik er weer helemaal tegenaan, ik voelde mij zó ontspannen en zó opgeladen. Zo’n diepe ontspanning wilde ik ook graag tijdens mijn zwangerschap ervaren.

NU KOMT HET GOED

Ik koos ervoor om Daniella en Johnny te vragen er tijdens mijn bevalling bij te willen zijn (energetisch). Dit wilden ze graag doen en wat gaf me dat een vertrouwen!

Mijn gevoel zei direct, nu komt het goed. 

IK VOELDE OERVERTROUWEN

Ik wilde in bad bevallen en zodra de weeën begonnen heb ik direct Daniëlla geappt. Ze stonden vanaf dat moment voor me klaar. Ik voelde direct de ontspanning en voelde me erg goed. Een complete rust en sereniteit. Oervertrouwen kwam er los.

De energie stroomde goed. Zodra de verloskundige kwam had ik 2,5 cm ontsluiting en de weeën kwamen vrij snel achter elkaar. Omdat ik ze zo goed op kon vangen en er nog veel te ontspannen bij liep (volgens hen) gingen ze weer rechtsomkeert.

zo’n ontspannen bevalling hadden ze nog nóóit meegemaakt!

Intussen was het bad gevuld met heerlijk warm water en zodra ik erin ging zitten voelde ik bijna niets meer. In ieder geval niets wat bij pijn in de buurt kwam. Zo heb ik heerlijk ontspannen gelegen in bad.

Een uur later werd het wat heftiger en belden we de verloskundige. Het moment dat ze aankwamen zat ik al 10 minuten persweeën op te houden. In een uurtje tijd van 2,5 cm naar volledige ontsluiting. Dit alles dankzij de Reiki!

Omdat ik me zo kon ontspannen en het bijna vanzelf leek te gaan, kon ik me heerlijk afsluiten en zat in mijn eigen bubbel! Zo’n ontspannen bevalling hadden de verloskundigen nog nooit meegemaakt. Ze voelden zelf de ontspanning opkomen in hun eigen lijf. 

PRACHTIGE BEVALLING DANKZIJ DE REIKI

Dankzij de Reiki heb ik zo’n ontspannen en prachtige bevalling gehad, wat ooit mijn vreselijkste nachtmerrie was, werd nu één van de mooiste ervaringen van ons leven. Het was zo mooi dat ik het jammer vond dat het voorbij was, niet wetende dat ik het nog een keer over mocht doen met weer zoveel succes! 

Ik voelde me direct weer goed, echt heel bizar. Letterlijk en figuurlijk geen naweeën van de bevalling gehad. Ik herstelde als een speer omdat ik ook na de bevalling nog Reiki kreeg van deze lieverds! 

Ook tijdens mijn derde bevalling vanaf moment 1 ontspanning in mijn lijf. Deze verliep ook weer zó ontspannen. In mijn lijf voelde ik geen stress, niks. Alleen maar rust en ontspanning, vertrouwen en kalmte.

WAT EEN DROOMBEVALLING!

Wederom voelde ik de energie bij me. Ik zag Daniëlla en Johnny voor me, hand in hand om me heen staan, bij het bad. Ik voelde hun aanwezigheid en het was magisch.

Wat een droombevalling! 

Reiki. Voor mij het meest natuurlijke en effectieve pijnbestrijding.

Nu gaat het erom natuurlijk dat jij je eigen gevoel volgt. Dan pakt het positief uit voor jou. Dat heeft Daniëlla me o.a. ook geleerd. Dat heb ik zeker zo mogen ervaren! 

Laila


Wat doet Reiki voor mij?