DIERENTOLK DANIELLA

Jouw huisdier is jouw maatje, jouw grootste vriend en jullie hebben écht een zielsconnectie. Als geen ander ken jij je huisdier. Jij weet wat ze prettig vindt, hoe ze geknuffeld wil worden, waar hij het liefst zijn middagdutje doet en van welk voer ze het meest enthousiast worden. Toch kun je nog vele vragen hebben voor je dier. Dieren spiegelen ons namelijk enorm en vaak begrijpen we niet wat ze nu daadwerkelijk willen zeggen.

Tijdens een Gesprek met de Ziel worden deze beantwoord.


“Ik wilde graag weten of ik op de goede manier aan de relatie met mijn enthousiaste en nieuwsgierige pup bouwde.

De afstemming raakte me!

Daniëlla wist precies het gevoel en de ervaring van mijn hond te benoemen en wees me ook op een aantal zaken uit mijn gezinssituatie die om aandacht vragen.

Door haar liefdevolle manier om tot de kern te komen heb ik er meteen een persoonlijke consult achteraan geboekt.

Ook dit gesprek leverde me waardevolle inzichten en fijne tips op, waar ik mee verder kan.”

Linda


WAT KUN JE ZOAL VRAGEN?
  • Is mijn huisdier happy?
  • Wat heeft ze nodig?
  • Waarom heeft mijn huisdier mij als baasje gekozen?
  • Wat wil mijn huisdier mij spiegelen?
  • Waarom reageert het agressief naar anderen?
  • Hoe kan ik mijn huisdier beter leren luisteren naar mij?
  • Hoe is de band onderling tussen mijn huisdieren?
  • Waarom is mijn huisdier angstig?
  • Wat is de plek van mijn huisdier binnen het gezin?
  • Welke levenstaak heeft mijn huisdier op zich genomen?
  • Hoe komt het dat mijn huisdier zo geobsedeerd is door eten?
  • Welke boodschap heeft mijn huisdier voor mij?

“Jouw afstemming met Cariño was meer dan waardevol voor ons. Om zeker te weten waar zijn pijnklachten precies vandaan kwamen zijn we dezelfde week nog naar de kliniek gegaan. Daar kregen precies dat te horen wat jij ons al had verteld. Dankzij jouw reading waren wij emotioneel al voorbereid en kwam de klap minder hard aan. We gaan hem geven wat hij vraagt.. rust en nog meer liefde.
 
Dankjewel voor jouw liefdevolle begeleiding!”
 
Liefs,  Lisa & Angelic


OVERLEDEN HUISDIER

En wanneer je eenmaal afscheid hebt moeten nemen van je grote dierenvriend, blijven er vaak ook nog zoveel vragen onbeantwoord. Graag wil je weten hoe het dier zich voelt aan de andere zijde: is het gelukkig, hoe heeft jouw maatje zijn/haar leven bij jou ervaren, is er sprake van een gemis, wie zijn er bij hem/haar?


” De afstemming raakte me!

Daniëlla wist precies het gevoel en de ervaring van mijn hond te benoemen en wees me ook op een aantal zaken uit mijn gezinssituatie die om aandacht vragen”.



Ook dan biedt een Gesprek met de Ziel uitkomst. Het helpt je het verdriet te verwerken en het gemis te verzachten. Een Gesprek met de Ziel biedt troost, laat jou die innige verbinding opnieuw voelen en geeft antwoorden waar jij naar op zoek bent.




Voor het 3PK Kennishuis voor Paardencoaches is Daniëlla ter ere van het 10-jarig bestaan, gevraagd om deel te nemen aan het onderzoek “We vragen het de Paarden“.

Het doel van dit onderzoek was om in kaart te brengen hoe de paarden, welke ingezet worden bij coachingssessies, de coaches en coachee ervaren, welke behoeften zij hebben en in welke mate zij bereidwillig zijn om ingezet te worden als coach.

De paardencoaches wilden graag weten in hoeverre coaching met paarden belastend is voor voor het dier zelf.

Daarvoor is Daniëlla in gesprek gegaan met tientallen paarden.


INNIGE VERBINTENIS

Dieren vertellen graag wat er in ze omgaat. En dat doen ze op hun eigenwijze manier. Tijdens een Gesprek met de Ziel vertelt jouw huisdier hoe het zich voelt, waar het behoefte aan heeft en hoe zij jou ziet.

Een Gesprek met de Ziel zorgt voor een nog inniger verbintenis tussen jou en je dier!

Tarief € 95,=

vanaf 1 juli neem ik weer nieuwe aanvragen aan

Na ontvangst van jouw aanvraag nemen wij binnen 24 uur contact met jou op en ontvang je een bijlage met alle benodigde informatie. Zodra wij de alle informatie, alsmede de betaling hebben ontvangen, ontvang je van ons een bevestiging met de datum waarop je uiterlijk de afstemming tegemoet kunt zien.