Medium Consult


Zoek niet langer! Een betrouwbaar Medium vind je hier. Wil jij een kijkje in verleden, heden, toekomst én je ziel? Dan is een Online Medium Consult voor jou. Makkelijk vanuit huis. Concreet en altijd even liefdevol.

geen gewoon medium

Daniëlla is geen gewoon medium. Zij is een Zielsfluisteraar. Jouw Gids.

Een Doorbreker en Aanjager. Met een flinke dosis lef en humor zet zij meteen het licht op het ongeziene en verborgene in jou. Al in 1 enkele sessie sta je meteen op jouw zielspad.


Twijfel je over een sessie? Gewoon gelijk boeken, ze is geweldig!”

Marjolein Berendsen – ZoMa Opleidingen


Helder, scherp en zuiver

Zij is degene die jou de weg wijst wanneer je niet meer goed weet welke kant je op mag gaan. Jou perspectief biedt als je zó boven op de situatie zit en er zodoende niet vanaf een afstand tegen aan kunt kijken.

waarom daniella?

1. Zij ziet helder, scherp en zuiver

2. Is betrouwbaar, werkt ethisch verantwoord en is integer

3. Geeft een bomvol consult van 60 minuten

4. Inclusief een opname zodat je het consult terug kunt kijken

5. Werkt o.a. met Voorouders, Sjamanistische velden, Krachtdieren, De Akasha Kronieken, Engelen en Natuurwezens

6. Reikt álle voor jou bestemde informatie aan

HELDERE ANTWOORDEN EN INZICHTEN

Welke verborgen parels liggen er in jou te wachten om onthuld te worden? Tijdens een Medium Consult pikt Daniëlla ze er allemaal moeiteloos uit. Eén voor één. Stuk voor stuk. En toont ze aan jou zodat jij kunt zien wie jij werkelijk bent met al jouw prachtige talenten en bijzondere gaven.

Je ontvangt heldere antwoorden en inzichten welke voor jou praktisch bruikbaar en direct toepasbaar zijn op dit moment in jouw leven.“Dit is zoveel meer dan ik had verwacht!”


WAT KUN JE VERWACHTEN?

Samen met haar Gidsen, Krachtdieren en Spirithelpers kijkt Daniëlla naar jouw leven op alle niveaus; spiritueel, fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en karmisch. Zij heeft toegang tot het verleden, heden en de toekomst.

Na het consult voel je je opgelucht, geïnspireerd, aangemoedigd en gerustgesteld.

Een zeer waardevolle sessie waarin jij antwoorden en inzichten ontvangt die jou helpen de juiste keuzes te maken en stappen te zetten naar een vervullend leven. En dat binnen een veilige en vertrouwde setting vanuit jouw eigen huis met álle aandacht voor jou!


“Ik heb er eigenlijk geen woorden voor…er kwam er maar 1 in mij op en dat was “WOW”!!”

Laila El Harti – Vital Live


Zit je op dit moment met een vraag en heb je behoefte aan antwoorden en inzichten? Boek direct en eenvoudig 24/7 jouw afspraak via de online agenda of kies eerst voor een GRATIS kennismakingsconsult van 30 minuten

Consult 60 minuten € 95,= (incl. opname)Boek hier jouw afspraak in onze online agenda

Jouw afspraak is definitief na ontvangst van betaling. Hiervan ontvang je een bevestiging per email. Hou hier rekening mee met het plannen van jouw afspraak.

Verhinderd? Laat het ons weten! Kosteloos jouw afspraak verzetten kan via email of Whatsapp tot uiterlijk 48 uur voor de gemaakte afspraak. Indien dit niet wordt nagekomen zijn wij genoodzaakt het consult volledig in rekening te brengen.

Daniëlla is geen arts of specialist en stelt geen diagnoses. Bij serieuze klachten altijd eerst een arts raadplegen. Aan waarnemingen kunnen geen bindende conclusies worden verbonden. Jij zelf bent verantwoordelijk voor de beslissingen en keuzes die jij neemt en maakt.

Wij zijn niet aansprakelijk noch verantwoordelijk voor effecten, positief dan wel negatief, voortvloeiend uit de keuzes en acties die gemaakt of gedaan worden door jou als cliënt, noch voor acties voortvloeiend uit of gedaan naar aanleiding van het gegeven consult.