Ademweek

Tijdens de 5 daagse ademweek “GEEF JEZELF ADEMRUIMTE”, maak je kennis met het ademen via de CONSCIOUS BREATHWORK methode. Eén van de meest effectieve, krachtigste én diep helende methodes om trauma’s te helen, onbewuste patronen zichtbaar te maken en om dichter bij jezelf en je gevoel te komen.

Binnen één enkele sessie kunnen blokkades die jouw levensstroom blokkeren, opgeheven worden.

Ook wanneer je al bekend bent met ademwerk ben je van harte welkom op Masia Malagana tijdens deze diep transformerende week, midden in de overweldigende natuur van Sierra Engarceran in het zonovergoten Spanje.


“Ik vond het een hele mooie en intense ervaring om via je adem in contact te komen met je onderbewustzijn. Daniëlla is een zeer warme persoonlijkheid die je met liefde door het proces heen begeleid. Van in mijn hoofd en weerstand naar ruimte en opluchting. Zo intens dat heb ik vandaag voor het eerst ervaren!”


POORT NAAR HET ONDERBEWUSTE

Door het bewust ademen (Conscious Breathwork) verleen je jezelf toegang het onderbewuste. Daar waar oude pijn, trauma en onverwerkt verdriet ligt opgeslagen. Geduldig wachtend op het moment dat jij het de ruimte geeft en heling kan plaatsvinden.

Door de wijze waarop wordt geademd, de verbonden ademhaling, ontvangt het lichaam een grote hoeveelheid zuurstof waardoor het intelligente en zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt aangezet.

De Poort naar het Onderbewuste wordt opengezet waardoor alle informatie die daar ligt opgeslagen voor jou toegankelijk wordt. De intelligentie van jouw lichaam laat precies datgene zien wat zichtbaar mag worden, laat vrij wat bevrijd mag worden. Geeft ruimte aan dat wat zich wil tonen. Geeft jou ademruimte.

Een spirituele en innerlijke reis waarbij je versteld zult staan van de ongelooflijke wijsheid van het lichaam en de diep helende kracht van de adem.

Waarbij je volledig kunt vertrouwen op de Spirits, het proces, de adem en de begeleiding van de ervaren Conscious Breathwork Practitioner.EFFECTEN VAN CONSCIOUS BREATHWORK

 • Verjongingskuur
 • Trauma verwerking
 • Algeheel gevoel van gelukzaligheid
 • Meer vitaliteit
 • Innerlijke rust
 • Breder begrip van het zelf
 • Stabilisering bloedruk
 • Meer zelfvertrouwen
 • Ontgifting
 • Verhoging libido
 • Diepere verbinding met Spirit
 • Verbetering concentratie
 • Verbetering nachtrust
 • Hormoonbalans
 • Ontspanning
 • Meer levensenergie
 • Minder piekeren
 • Verbetering sportprestaties
 • Meer inzicht in persoonlijke processen
 • Verbetering immuunsysteem
 • Optimalisering algehele gezondheid

WAT IS REBIRTHING?

Rebirthing is een therapeutische vorm van ademwerk. Het is ontdekt in 1973 door Leonard Orr in Californië USA. Tijdens een rebirthingsessie wordt intensief en ontspannen geademd, waarbij er geen pauzes zijn tussen de in- en uitademing. Deze manier van ademen zorgt ervoor dat je in contact komt met dieper liggende emoties en gevoelens die jouw welzijn bepalen. Dit noemen we de verbonden ademhaling.

ONVERWERKT VERDRIET EN TRAUMA

Onverwerkt verdriet, verborgen pijn en/of angst en traumatiserende levenservaringen welke liggen opgeslagen op celniveau, kunnen zodoende worden losgekoppeld, verwerkt en geïntegreerd worden in het dagelijkse leven. Het is zelfs mogelijk de geboorte her te beleven en zodoende het trauma dat in de baarmoeder is ontstaan, te helen.


“Een paar maanden geleden heb ik een rebirthing/adem sessie bij Daniëlla gehad, dat heeft me een enorme positieve openbaring opgeleverd!”


VERDIEPING

Rebirthing en Conscious Breathwork herstelt het contact met het zelfvertrouwen, de levenslust en de liefde. Het zorgt tevens voor ontspanning, stimuleert de bloedsomloop, versterkt het immuunsysteem, heeft een ontgiftende werking en verhoogd jouw levensenergie. Daarnaast geeft het een enorme verdieping in jouw spirituele ontwikkeling.

Als Conscious Breathwork Practitioner heb ik vele mooie diepgaande en ontroerende sessies mogen begeleiden. En uiteraard ook zelf diverse intense sessies ervaren. Lees hier over mijn eigen ervaring met de Kracht van Adem.

LICHAAMSGERICHTE THERAPIE

Ademwerk is een lichaamsgerichte therapie welke toegang geeft tot diep verborgen stukken waar het onverwerkte leed welke je hebt ervaren, ligt te wachten op heling.
Dit alles kun je al ervaren in één enkele sessie. Om heling en integratie volledig en de ruimte te geven en duurzame resultaten te behalen, adviseren wij minimaal drie sessies. Tijdens de ademweek staan er (minimaal) 6 sessies p.p. op het programma.

WAT KRIJG JE ALLEMAAL?

 • Deelname aan het volledige ochtend- middag en avondprogramma
 • Gebruik van álle faciliteiten in en rondom de Masia
 • 4 overnachtingen in een sfeervolle één- of tweepersoonskamer
 • Alle privacy
 • Elke dag zon!
 • Volop persoonlijke aandacht
 • 3 héérlijke, gezonde én gevarieerde vegetarische maaltijden per dag
 • GRATIS transfer van en naar het vliegveld*
 • Koffie, thee, water & en versnaperingen
 • Een onvergetelijke en levensveranderende ervaring!

MIJN MISSIE

Toen ik nog in Nederland woonde, werkzaam in mijn eigen Holistische praktijk, begeleidde ik individuele sessies en diverse ademworkshops in samenwerking met o.a. Ursula Aerts en ben door haar en Ron opgeleid aan Definest. Ik voel mij zéér bevoorrecht dit helende en heilige werk hier in Spanje in haar nagedachtenis te mogen voortzetten. Telkens weer met evenveel toewijding en enthousiasme. Nog altijd diep onder de indruk van de overweldigende reacties, verbluffende ervaringen en resultaten.

Het voelt voor mij als een missie om jou kennis te laten maken met deze ongekend diep helende en transformerende methode.

BEVRIJD JEZELF!

Bevrijd jezelf van diep gewortelde negatieve gedachten en patronen, trauma, pijn en blokkades. Voel het leven weer stromen en ervaar een nog dieper contact met jezelf en de Bron. Herstel en vernieuw de connectie met jouw essentie, ervaar meer harmonie, vreugde, overvloed en liefde in jouw leven.

Ervaar de kracht van adem!

Boek nu jouw privé retreat. Kies voor een couple of vriendinnen retreat of kom samen met je moeder of zus en reserveer nu jouw Ademweek.

Reserveren kan in de periode 15 mei t/m 15 oktober 2022 ( aankomst na 15:00 uur/ late uitcheck na 13:00 uur). Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid.

Vanaf 23 maart 2022 is het niet meer verplicht om voor je terugreis naar Nederland een test, herstel- of vaccinatiebewijs te hebben. *Transfers inbegrepen bij gezamenlijk reizen. Jouw investering €795,= (incl. 21% IVA/excl. vliegticket).