Tarieven

Medium Consult € 95
Gesprek met de Ziel € 85
Inspiratieweek € 895
Soulretrieval €135
Volg je Verlangen €325
Healing incl. verslag €75
Vervolgsessie €55
Ontdek jouw Krachtbron €275
Jaarreading €175
Ademsessie €125
Opstelling €105

Alle bovengenoemde tarieven zijn inclusief 21% IVA. Jouw afspraak is definitief zodra de betaling door ons is ontvangen. Hiervan ontvang je van ons per email een bevestiging. Verhinderd? Laat het ons weten! Kosteloos jouw afspraak verzetten kan telefonisch, via email of Whatsapp tot uiterlijk 48 uur voor de gemaakte afspraak.

Johnny en Daniëlla zijn geen arts of specialist en stellen geen diagnoses. Bij serieuze klachten dien je altijd eerst een arts te raadplegen. Aan waarnemingen kunnen geen bindende conclusies worden verbonden. Jij zelf bent verantwoordelijk voor de beslissingen en keuzes die jij neemt en maakt.

Johnny en Daniëlla zijn niet aansprakelijk noch verantwoordelijk voor effecten, positief dan wel negatief, voortvloeiend uit de keuzes en acties die gemaakt of gedaan worden door jou als cliënt, noch voor acties voortvloeiend uit of gedaan naar aanleiding van het gegeven consult.

Door het maken van een afspraak voor een sessie/behandeling/consult, het plaatsen van een bestelling of door deelname aan een cursus/training/workshop/intensive, ga je akkoord met de algemene voorwaarden.