Leef jij bezield?

Binnen het Sjamanisme gaan we ervan uit dat álles bezield is.

Wanneer we bezield door het leven gaan, leven we onze bestemming.
Bovendien ervaren we dan een gedrevenheid die ons moed en kracht geeft om kansen en mogelijkheden te zien in de moeilijkheden welke we op ons levenspad tegenkomen.

niets gebeurt zomaar

Er bestaat niet zoiets als toeval. Aangezien alles wat gebeurt gebaseerd is op wetmatigheden. Ingrijpende gebeurtenissen hebben namelijk een doel. Niets gebeurt dus zomaar.

Soms loopt het leven niet zoals je gedacht had en is het je niet helemaal of juist helemáál niet duidelijk wat jouw zielsmissie is. Angst houdt je in een greep. Je zit vast binnen jouw veilige grenzen.

frustraties

Als gevolg hiervan kom je telkens in dezelfde verstikkende relaties en ingewikkelde situaties terecht. En vandaar dat je het gevoel hebt steeds in dezelfde cirkeltjes rond te draaien. En het meest frustrerende van dit alles is wel dat zaken niet van de grond komen en jouw 1001 dromen niet concreet en verwezenlijkt worden.

mensen met passie zijn interessant!

Kijk maar eens goed naar ze; 9 van de 10 zien er stralend, jong en zelfverzekerdheid uit, ongeacht hun leeftijd. Je raakt ogenblikkelijk gemotiveerd door hun mateloze gedrevenheid en aanstekelijke opgetogenheid!

Als je met passie leeft dan ervaar je:

️🔸️meer vreugde
️🔸️meer levensenergie
️🔸️minder stress
️🔸️meer ontspanning
️🔸️meer verbinding met de ander
️🔸️minder behoefte aan controle
️🔸️meer regie
️🔸️minder moeite

Maar hoe vind je meer bezieling?

Het antwoord is echter minder belangrijker dan de vraag… Met deze deze 5 stappen ontdek je jouw zielsmissie én jouw unieke gift.

Zeg eens eerlijk;

️🔸️zie jij jouw gevoeligheid als kracht?
️🔸️ben jij 100% gemotiveerd om alles uit het leven te halen?
️🔸️ben jij jouw grootste fan?
️🔸️vertel jij jouw verhaal bevlogen?
️🔸️loop je over van enthousiasme in de dingen die je doet?
️🔸️maak je alles af waar je aan begonnen ben?
️🔸️volg je blindelings jouw ware natuur?
️🔸️vertrouw je volledig op jouw intuïtie?

Wanneer je álle vragen met een volmondig ja hebt kunnen beantwoorden, willen we jou feliciteren; jij leeft volledig bezield!

Heb je geen of een enkele vraag met ja beantwoord, dan is het tijd voor meer bezieling in jouw leven en ben je bij ons in de juiste helende handen.

Bij Masia Malagana stap je uit je onzekerheden. Zodat je ontvankelijk wordt voor helder antwoord, een nieuwe waarheid en verruimd bewustzijn.

Bovendien leer je het werkelijke verhaal achter jouw angsten kennen, waarna je deze eenvoudigweg leert omkeren zodat je vol vertrouwen in jouw grootsheid stapt.

Ben jij er klaar mee en klaar voor?
Vraag je dan niet langer af hoe
laten we Ontdekken wat jou bezield!

Beantwoord de roep van je ziel en vraag een GRATIS kennismakingsconsult aan

Na ontvangst van jouw aanvraag nemen wij binnen 24 uur contact met jou op voor het maken van een afspraak. Voor een gratis kennismakingsconsult via whatsapp videobellen reserveren wij 30 minuten.