De energie voor de maand Juni

Deze maand zul je herinnerd worden aan jouw bestemming. Jouw bestemming heeft je door vele levens geleid. Vorige levens, parallelle levens, levens tussen levens in.

Weet dat jouw huidige aardse bestaan maar een fractie is van alle levens die je al geleefd hebt en nog zult (be)leven. En dat alle opgedane ervaringen jouw Ziel hebben laten evolueren.

Details van deze levens herinner je je meestal niet. Je voelt slechts de oude pijn die aangeraakt wordt door de ander en ervaringen.

Juni is een maand waarin oude zielsafspraken en contracten worden herzien en/of worden verbroken.

De boel mag even flink worden opgeschoond!

Een maand waarin je voelt dat je nóg dichter bij jezelf mag blijven. Om beslissingen te maken. Om knopen door te hakken.

De Volle Maan op 24 Juni herinnert je aan jouw bestemming. En nodigt jou uit om nu keuzes te maken in dienst van jouw Zielsverlangen.

Álles om jezelf naar een hoger plan te tillen. Dus ga ervoor!

Kom in contact met het veld van overvloed en oneindige mogelijkheden. Wanneer je voelt dat je eerst nog wat op te ruimen hebt op persoonlijk, relationeel, liefdes of zakelijk vlak, haal de bezem er dan eerst nog even flink doorheen.

Wees bereid om te aanvaarden dat je nog wat innerlijk werk te verrichten hebt. Sta open voor álles dat op jouw pad verschijnt. Volg telkens opnieuw dat verlangen om geen genoegen meer te nemen met minder.

Jouw zielsverlangen wijst je de weg naar het oneindige Universum waar alles mogelijk is.

Doe niet teveel moeite. Je hoeft slechts maar te volgen om jouw bestemming te vinden.

Voel jij de Roep van je Ziel?

Doe dan mee met de Online Intensive VOLG JE VERLANGEN. We starten met een nieuwe groep vanaf MAANDAG 28 JUNI en jij kunt daar bij zijn!